23 Οκτ 2009

Σκόκο: «Υποχρέωση μας η νίκη με Άρη»

PAGANELI PRESSΜόνο τη νίκη έχει στο μυαλό του ο Νάτσο Σκόκο για το κυριακάτικο εκτός παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη. «Έχουμε δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, σε μία δύσκολη έδρα με ένα δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος χρειάζεται τη νίκη παρά πολύ, όσο κι εμείς. Είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε στη Θεσσαλονίκη και να κερδίσουμε κι αυτό θα κάνουμε» δήλωσε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός στο περιθώριο της βράβευσης του ως πολυτιμότερος παίκτης της έβδομης αγωνιστικής.

Ο Αργεντινός μίλησε στο περιθώριο της βράβευσής του, ως πολυτιμότερος παίκτης της 7ης αγωνιστικής και τόνισε πως: «Μετά το χθεσινό παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα είναι λίγο περίεργα τα συναισθήματα. Πρέπει να συνεχίσουμε. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε αγώνα. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, σε μία δύσκολη έδρα με ένα δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος χρειάζεται τη νίκη παρά πολύ, όσο κι εμείς. Είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε στη Θεσσαλονίκη και να κερδίσουμε κι αυτό θα κάνουμε».

Για την πολύ καλή απόδοσή του στο ματς με τον Πανθρακικό παρά την απώλεια συγγενικών του προσώπων, δήλωσε: «Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πώς να βοηθήσω την ομάδα. Τελικά αυτό μετράει, ότι βοήθησα την ΑΕΚ να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, ο αντίπαλός μας έπαιξε επιθετικά, μας έδωσε χώρο και θεωρώ ότι σε τέτοια ματς μπορώ να παίξω καλύτερα και να προσφέρω περισσότερα».

Το βραβείο το παρέλαβε από τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Χάρη Κοπιτσή. στους Θρακομακεδόνες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου