22 Οκτ 2009

ΟΣΦΠ: Μέσα ο «Τόρο»

Ο οργανισμός του Βασίλη Τοροσίδη έχει εξασθενήσει από την ίωση των τελευταίων ημερών, αλλά ο Ζίκο αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα με τον Εργοτέλη. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση, αλλά παραμένει άγνωστο αν ο Βραζιλιάνος προπονητής του δώσει φανέλα βασικού.
Από κει και πέρα, υπάρχουν σκέψεις για συμμετοχή του Ιεροκλή Στολτίδη στην αρχική ενδεκάδα, ο οποίος στο περασμένο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με την Σταντάρ Λιέγης άφησε απόλυτα ικανοποιημένο το τεχνικό τιμ με την εμφάνιση και το νικητήριο τέρμα που σημείωσε.

Όσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα, ο Ντάρμπισαϊρ συνέχισε το έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθεί στο γήπεδο, ενώ οι Γκαλέτι, Μαρέσκα δεν συμμετείχαν σε ολόκληρη την προπόνηση και ολοκλήρωσαν με ατομικό, στο πλαίσιο του προγράμματος ξεκούρασης που ακολουθούν κατά διαστήματα οι ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά οι 18 «εκλεκτοί» του Ζίκο για το Σαββατιάτικο (24/10, 19:00) εντός έδρας παιχνίδι με τους Κρητικούς: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Στολτίδης, Ζαϊρί, Μήτρογλου.

Επίσκεψη ρουτίνας από Κόκκαλη

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε ο Σωκράτης Κόκκαλης. Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» συναντήθηκε με άμεσους συνεργάτες του και αναφέρθηκαν σε οργανωτικά θέματα που αφορούν την ομάδα.

«Πιθανό του Αντριάνο στον Ολυμπιακό»!

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Αντριάνο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου, Ζιλμάρ Ρινάλντι, στη «SportDay». Ο ατζέντης του διεθνούς επιθετικού της Φλαμένγκο διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Ζίκο και οι δύο άνδρες αναμενόταν να δειπνήσουν μαζί, ενώ προχθές είχε ακουστεί ότι ήταν επίσημος προσκεκλημένος των «ερυθρολεύκων» στο ματς με τη Σταντάρ Λιέγης. Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες τόνιζαν ότι η παρουσία του Ρινάλντι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δεν έχει καμία σχέση με μεταγραφικά ζητήματα.

«Ήμουν στον αγώνα και διατηρώ πολύ καλές σχέσεις με τον Ζίκο. Έχουμε πολλά να πούμε. Μην ξεχνάτε ότι έχει και μια ακαδημία παικτών στη Βραζιλία. Είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για μεταγραφές», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Αντριάνο στη «SportDay» και ερωτηθείς αν υπάρχει περίπτωση ο 27χρονος στράικερ να έρθει στο Λιμάνι, απάντησε: «Όλα είναι πιθανά»!

Φήμες θέλουν τον Ζίκο και τον Ρινάλντι να συζήτησαν την περίπτωση του Φάμπιο Σιμπλίσιο. Πρόκειται για τον κεντρικό μέσο της Παλέρμο, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2010 και είναι πελάτης του μάνατζερ του Αντριάνο. Το επόμενο διάστημα θα φανεί αν η παρουσία του Βραζιλιάνου ατζέντη έχει σχέση με μεταγραφικές υποθέσε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου