22 Μαΐ 2010

ΒΟΛΙΔΑ ΜΕΣΗΣ: Έκλεισε ένας κύκλος

Έκλεισε ένας κύκλος
Φιλικό διαζύγιο της Βολίδας με το Ρομπέρτο Μπολάνο μετά από επιτυχημένη τριετή συνεργασία.
Η αβεβαιότητα και η αμφιβολία που κυριαρχεί στις τάξεις της ομάδας του Δήμου Αχιλλείων για το κατά πόσο θα δηλώσει συμμετοχή στο νέο Περιφερειακό πρωτάθλημα επιτάχυναν τις ούτως ή άλλως αναμενόμενες εξελίξεις...
...Μετά από τρία χρόνια παράλληλης πορείας που μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηρισθεί Βολίδα και Μπολάνο αποφάσισαν να συνεχίσουν σε διαφορετικούς δρόμους. Κα οι δύο πάντως θα έχουν να θυμούνται για όλη τους τη ζωή τον ιστορικό θρίαμβο της 30ης Μαΐου 2009 όταν έφτασαν στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας στον τελικό του Μεσολογγίου κόντρα στον Ασπρόπυργο με τον Μπολάνο σε διπλό ρόλο, παίκτη και προπονητή.
Ο νεαρός τεχνικός σημείωσε: «Μετά από 3 χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας, θεωρώ ότι κλείνει ένας κύκλος που πιστεύω ότι τόσο η οικογένεια της Βολίδας όσο κι εγώ θα έχουμε μόνο ευχάριστες αναμνήσεις. Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να προσφέρω, να περάσω μία διαφορετική νοοτροπία και σκέψη στα αποδυτήρια και μέχρι ενός σημείου πιστεύω ότι τα κατάφερα. Η μεγαλύτερη βέβαια στιγμή μας ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου όπου λίγοι μας πίστευαν όμως αποδείξαμε ότι δεν είναι απαραίτητα μόνο τα λεφτά αλλά η αγάπη και το μεράκι γι’ αυτό που κάνεις σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές για την άψογη στάση και συμπεριφορά τους όπως και το Σπύρο Λυκούρη. Όσον αφορά στο μέλλον έχω ήδη δύο ενδιαφέρουσες προτάσεις από ομάδες εκτός Κέρκυρας αλλά η επιθυμία μου θα ήταν να παραμείνω και να εργαστώ στο νησί, αρκεί φυσικά να υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Ο χρόνος θα δείξει…».
Επίσης θα πρέπει να θεωρείται οριστική και η αποχώρηση του «κάπτεν» Ανδρέα Δούση, που αποφάσισε να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα και να εγκαταλείψει την ενεργό δράση μετά από 25 χρόνια παρουσίας στα γήπεδα.

kerkyrasports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου