27 Απρ 2010

»ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: Κόντρα στον Εθνικό Βατερού αύριο η Βολίδα

Το δεύτερο παιχνίδι της στη φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας θα δώσει αύριο Τετάρτη η Βολίδα Κάτω Γαρούνα, η οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας (στην Κοζάνη) τον Εθνικό Βατερού.

  

Το ματς είναι για την 3η αγωνιστική, δηλαδή ο Τελικός του 3ου Ομίλου, και είναι νοκ-άουτ. Όποια ομάδα κερδίσει θα προκριθεί (μαζί με τις νικήτριες των επτά άλλων Ομίλων) στα Προημιτελικά του θεσμού (Φάση των 8).

  

Για να φτάσει στον αυριανό αγώνα, η κερκυραϊκή ομάδα απέκλεισε στην 1η αγωνιστική στην έδρα της τους Μικρασιάτες Ιωαννίνων (Κυπελλούχος ΕΠΣ Ηπείρου) με 4-0, ενώ στη 2η αγωνιστική είχε ρεπό.
Όσον αφορά τον Εθνικό Βατερού, στην 1η αγωνιστική απέκλεισε εκτός έδρας τον Άρη Φιλιατών (Κυπελλούχος ΕΠΣ Θεσπρωτίας) με 4-2 στα πέναλτις, αφού ο κανονικός αγώνας και η παράταση τελείωσαν 2-2, ενώ στη 2η αγωνιστική απέκλεισε εντός έδρας τον ΑΟ Κάστωρ (Κυπελλούχος ΕΠΣ Καστοριάς) κερδίζοντάς τον με σκορ 2-0.

  

Ο αγώνας μεταξύ Εθνικού Βατερού - Βολίδας θα γίνει αύριο Τετάρτη και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Βατερού Κοζάνης, με ώρα έναρξης τις 16:30. Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Αναστασίου, ο οποίος θα έχει βοηθούς τον Σάρρο και την Πίπη, όλοι από την ΕΠΣ Λάρισας

  

Σημειώνεται πως και οι δύο αντίπαλοι αγωνίζονται στη Δ' Εθνική και μάλιστα βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των Ομίλων τους (ο Εθνικός στον 3ο και η Βολίδα στον 5ο).

  

Χρήστος Γραμμένος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου