27 Απρ 2010

»ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΜΠΟΛΑΝΟ: «Θέλουμε πολύ την πρόκριση»

Αντιμέτωπη με τον Εθνικό Βατερού θα βρεθεί αύριο Τετάρτη η Βολίδα Κάτω Γαρούνα, στα πλαίσια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Οι «κιτρινόμαυροι» υπερασπιζόμενοι το... στέμμα τους, αφού πριν από έντεκα μήνες κατέκτησαν το τρόπαιο, θα επιδιώξουν να ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας από την Κοζάνη και να προκριθούν στα Προημιτελικά της διοργάνωσης.

  

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με αντίπαλο μια καλή ομάδα, αλλά και η δική μας ομάδα είναι καλή και πιστεύω πως θα γίνει ένας ωραίος και αμφίρροπος αγώνας» δήλωσε στο corfucorner.gr ο προπονητής της Βολίδας, Ρομπέρτο Μπολάνο. Και συμπλήρωσε: «Σε τέτοια ματς δεν χωρούν προγνωστικά. Ο καλύτερος ή τυχερότερος θα κερδίσει. Εμείς θέλουμε πολύ την πρόκριση και αν την πάρουμε, τότε θα έχουμε επιτύχει τον πρωταρχικό μας στόχο, που είναι η είσοδος στους 8 της διοργάνωσης, και από εκεί και πέρα βλέπουμε».

  

Στον αγωνιστικό τομέα, στον αυριανό αγώνα ο νεαρός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Ενέτη Λυκόκα, ο οποίος είχε αποβληθεί στο παιχνίδι Πρωταθλήματος με τον Οδυσσέα Νυδρίου και σήμερα θα εκτίσει τη 2η αγωνιστική της ποινής του. Εξάλλου, σε σχέση με το κυριακάτικο ματς με την Αναγέννηση Άρτας, στους, οι «κιτρινόμαυροι» ενισχύονται με τους Ανδρέα Δούση, Βασίλη Πετρόγιαννη και Προκόπη Πάγκαλη, που εξέτισαν την ποινή τους.

  

Αύριο Τετάρτη το πρωί η αποστολή της κερκυραϊκής ομάδας θα αναχωρήσει οδικώς για την Κοζάνη.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου