9 Μαρ 2010

Το τρίτο ημίχρονο από το Ηράκλειο

altΜετά το τέλος του αγώνα του Ηρακλείου μεταξύ του ΟΦΗ και του ΑΟ Κέρκυρα, ο προπονητής των Κρητικών στάθηκε στο γεγονός ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα του εκμεταλλεύτηκε τις στημένες φάσεις και έφτασε στη νίκη, ενώ ο τεχνικός των «Φαιάκων», Μπάμπης Τεννές ανέφερε πως η ομάδα του πλήρωσε ορισμένα τραγικά αμυντικά λάθη.

Νίκος Γκουλής (προπονητής ΟΦΗ): Έγινε ένα παιχνίδι με ένταση και ρυθμό έτσι όπως το περίμενα και πριν το ξεκίνημα του. Στο πρώτο ημίχρονο εμείς ήμασταν αρκετά ανοικτοί και δώσαμε την δυνατότητα στην Κέρκυρα να μας κάνει ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος όμως ειδικά μετά την ισοφάριση του αντιπάλου νομίζω ότι αφυπνιστήκαμε και εκμεταλλευτήκαμε άριστα τον χώρο και τις στιγμές του παιχνιδιού.

Μπάμπης Τεννές (προπονητής ΑΟ Κέρκυρας): Κάναμε τραγικά λάθη στην άμυνά μας που έδωσαν την ευκαιρία στον ΟΦΗ να πετύχει μια άνετη νίκη έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς. Δικαιούμαστε κάτι καλύτερο από το παιχνίδι και το 3-1 δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα. Θεωρώ πως τόσο εμείς όσο και ο ΟΦΗ στα δέκα ματς που απομένουν θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα. Δύσκολα θα μπορέσει κανείς μέχρι το τέλος να διασπάσει την τελική τριάδα αν και βλέπουμε κάποια περίεργα αποτελέσματα τώρα τελευταία.

Παντελής Κωνσταντινίδης (παίκτης ΟΦΗ): Έγινε ένα πάρα πολύ καλό ματς στο οποίο εμείς δείξαμε ότι οτ θέλαμε περισσότερο και το κερδίσαμε. Είναι ένα σημαντικό βήμα αυτό που κάναμε αλλά ο αγώνας για να πετύχουμε τον στόχο μας συνεχίζεται, και πρέπει να τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου