2 Μαρ 2010

«Νοσοκομείο» η ομάδα, πρόβλημα με έξι παίκτες!

Πληθώρα αγωνιστικών προβλημάτων αντιμετωπίζει ο ΑΟ Κέρκυρα, αφού στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα συνολικά έξι (!) ποδοσφαιριστές της ομάδας τραυματίστηκαν, άλλοι ελαφρά και άλλοι πιο σοβαρά.

Πιο συγκεκριμένα:
Ο Φλαβίνιο Ντε Καρβάλιο έχει αιμάτωμα στους κοιλιακούς και οξεία τενοντίτιδα αχιλλείου τένοντα.
Ο Γκουστάβο Νακαράτο έχει αιμάτωμα στο γαστροκνήμιο.
Ο Φαμπρίς Ρεπερνέ αντιμετωπίζει τενοντίτιδα στον επιγονατιδικό τένοντα.
Ο Γιάννης Κολοτούρος έχει τενοντίτιδα στους περονιαίους.
Ο Λουκάς Αποστολίδης υπέστη κάκωση άκρου ποδός.
Ο Θανάσης Τσίγκας χτύπησε στον αντίχειρα και του τοποθετήθηκε επίδεσμος.

Να σημειωθεί ότι οι τέσσερις πρώτοι τραυματίστηκαν εξαιτίας την πολύς κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου του Εθνικού Σταδίου, ενώ οι δύο τελευταίοι χτύπησαν επάνω σε φάσεις του προχθεσινού αγώνα.

Από τους παραπάνω, σοβαρότερη δείχνει να είναι η κατάσταση του γκολκίπερ Αποστολίδη. Οι άτυχοι ποδοσφαιριστές παρακολουθούνται από τον γιατρό της ομάδας, Αλέκο Κοσκινά, με εξαίρεση τον Τσίγκα, ο οποίος μετά το κυριακάτικο παιχνίδι αναχώρησε για την Αθήνα, διότι γέννησε η σύζυγός του, και στην πρωτεύουσα θα υποβληθεί σε εξετάσεις στο χέρι του.

Ενόψει του σημαντικού και κρίσιμου εκτός έδρας ντέρμπι της Δευτέρας με τον ΟΦΗ, οι «Φαίακες» θυμίζουν… νοσοκομείο και φυσικά ο «πονοκέφαλος» για τον Μπάμπη Τεννέ είναι πάρα πολύ μεγάλος. Η ομάδα πλέον αντιμετωπίζει πρόβλημα σε όλες της τις γραμμές και τα κενά είναι δυσαναπλήρωτα, αφού το ρόστερ της είναι μικρό. Οι τραυματίες παίκτες είναι βασικά στελέχη, εκτός από τον Κολοτούρο, που κι αυτός όμως είναι πολυτιμότατος κι έχει παίξει βασικός.

Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας έχει «πέσει επάνω» στους ποδοσφαιριστές και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να τους έχει άπαντες «έτοιμους» μέχρι τη Δευτέρα, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο ορισμένοι να αγωνιστούν με ένεση. Από εκεί και πέρα, το ζητούμενο είναι σε τι αγωνιστική κατάσταση θα βρίσκονται.

Χρήστος Γραμμένος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου