21 Φεβ 2010

Δε μπορεί στο γήπεδο της

Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ισοπαλία για τη Βολίδα, 1-1 με Μεσολόγγι.
ΒΟΛΙΔΑ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 1-1
Δέκα λεπτά δυνατής βροχής και χαλαζόπτωσης ήταν αρκετά ώστε να μετατρέψουν τον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Καστελλάνων σε πραγματικό βούρκο και να μην μπορούν έτσι οι δυο ομάδες που αγωνίστηκαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.
Η Βολίδα μπήκε δυνατά στο παιγνίδι και σκόραρε μόλις στο 8΄ όταν ο Πετρόγιαννης από δεξιά πέρασε την μπάλα στον Βρακά, ο οποίος με βολέ έκανε το 1-0. Δυο λεπτά αργότερα, μετά από πάσα του Στρατηγού ο Πάγκαλης έτοιμος να κάνει το 2-0, δεν πρόλαβε, αφού ο Μπίσκος κυριολεκτικά του πήρε την μπουκιά από το στόμα. Στο 15΄ ο Πάγκαλης έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα έσκασε μπροστά από τον τερματοφύλακα, λόγω λάσπης πήρε περίεργη τροχιά, του ξέφυγε από τα χέρια, αλλά κόλλησε λίγο πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος και το 1-0 παρέμεινε.
Μια περίεργη φάση είχαμε στο 27΄ όταν ο Πετρόγιαννης ξέφυγε από δυο αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή κι εκεί ο Ταράτσας τον ανέτρεψε καθαρά. Την ώρα όμως που έγινε η ανατροπή, γλίστρησε ο διαιτητής, βρέθηκε ταυτόχρονα με τον Πετρόγιαννη στο έδαφος και ίσως αυτό ήταν η αιτία να μην προσέξει την παράβαση και δε δόθηκε ένα κλασικό πέναλτι.
Στην επανάληψη, το παιγνίδι ήταν ισορροπημένο με την ομάδα του Μεσολογγίου να φτάνει στο γκολ στο 70΄ όταν από δεξιά Γαβρίνας, έκανε ωραία σέντρα, στην πορεία της μπάλας πετάχτηκε ο Πλακίδας Χ. και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Οι φιλοξενούμενοι από το 82΄ συνέχισαν με δέκα παίκτες αφού είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γατσόρης.
Διαιτητές: Μπούμπλας Κ., Καρρά Χρύσα, Ευαγγελιάς Α. (Ηπείρου).
ΒΟΛΙΔΑ: Ζάχος, Αρμένης (65΄ Μαθιουδάκης), Βρακάς, Κονισπολιάτης (73΄ Λάζαρης), Γκόρος, Σκολαρίκης Γ., Κ., Πετρόγιαννης, Πάγκαλης, Στρατηγός, Γκερέκος (60΄ Μεσημέρης).
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Δουλιώτης, Μπίρκος (67΄ Γατσόρης), Κορομηλάς, Ταράτσας, Καρτσακλής, Πλακίδας Ν., Τσάνης, Γιαννιώτης, Γαβρίνας, Ζαμπατιώτης (85΄ Μπαλάφας), Πλακίδας Χ. (77΄ Παπαλιάρης).

Σημ.: Ο αγώνας άργησε να ξεκινήσει κατά επτά λεπτά γιατί καθυστέρησε να εμφανιστεί στο γήπεδο η Αστυνομία. Αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται και ακούστηκαν παράπονα τόσο από τη Διοίκηση της Βολίδας όσο και από το λίγο κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, αλλά και από τους παίκτες οι οποίοι είχαν κάνει το ζέσταμά τους και αναγκάστηκαν να βγουν για δεύτερη φορά να κάνουν ζέσταμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου