27 Φεβ 2010

Δ’ ΕΘΝΙΚΗ: Για θετικό αποτέλεσμα στην Πρέβεζα η Βολίδα – Μπολάνο: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

26/02/2010 »Δ’ ΕΘΝΙΚΗ: Για θετικό αποτέλεσμα στην Πρέβεζα η Βολίδα – Μπολάνο: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»

Πολύ δύσκολη αποστολή έχει μεθαύριο Κυριακή η Βολίδα Αχιλλείων, η οποία θα παίξει εκτός έδρας με αντίπαλο τον ισχυρό κι έμπειρο ΠΑΣ Πρέβεζα, στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου.

  

Μπορεί οι Πρεβεζιάνοι να βρίσκονται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως οι «κιτρινόμαυροι» του Κάτω Γαρούνα (οι οποίοι ύστερα από τα τελευταία αποτελέσματα που έφεραν έχουν πέσει στην 7η θέση) θα αγωνιστούν χωρίς άγχος, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

  

«Θα παίξουμε σε μια σκληρή έδρα και κόντρα σε μια καλή ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσει να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα και θα παλέψουμε για το καλύτερο» τόνισε σε δηλώσεις του στο corfucorner.gr ο προπονητής της κερκυραϊκής ομάδας, Ρομπέρτο Μπολάνο.
Και ο 38χρονος τεχνικός συμπλήρωσε: «Θεωρώ πως η Βολίδα δεν θα κινδυνέψει και πιστεύω πως πολύ σύντομα θα επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Όλοι στην ομάδα θέλουμε να αποδείξουμε πως η βαθμολογική μας θέση είναι πλασματική».

  

Στον αγωνιστικό τομέα, ο νεαρός προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Αλέξανδρο Σουπιώνη και Ζαχαρία Γκόρο. Ο πρώτος θα εκτίσει τη δεύτερη από τις τέσσερις αγωνιστικές της ποινής του, ενώ ο δεύτερος έχει συμπληρώσει επτά κάρτες και θα εκτίει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές τιμωρίας.
Αντίθετα, επανέρχονται οι Ανδρέας Δούσης και Σπύρος Σπίνουλας, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους.

  

Θυμίζουμε ότι στον αγώνα του πρώτου Γύρου ο ΠΑΣ Πρέβεζας είχε κερδίσει τη Βολίδα, μέσα στο γήπεδο Καστελλάνων Μέσης, με σκορ 0-2.

  

Χρήστος Γραμμένος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου