28 Νοε 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΟΜΠ. ΜΠΟΛΑΝΟ: «Η παραμονή πρωταρχικός στόχος της Βολίδας»


Ύστερα από τη χθεσινή ισοπαλία στα Γιάννενα (0-0 με την Ανατολή), η Βολίδα Κάτω Γαρούνα «φιγουράρει» στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 5ο Όμιλο της Δ' Εθνικής, σε απόσταση... βολής (τριών πόντων) από την κορυφή. Πάντως, ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Ρομπέρτο Μπολάνο, κρατάει χαμηλούς τόνους και τονίζει πως πρωταρχικός στόχος για την ομάδα του ήταν και παραμένει η παραμονή στην Κατηγορία.

Σε δηλώσεις του στο www.corfucorner.gr ο 38χρονος τεχνικός (ο οποίος αύριο Παρασκευή 27/11 έχει τα γενέθλιά του) τόνισε τα εξής:

  

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία και την πορεία της ομάδας μου στο Πρωτάθλημα. Ύστερα από έντεκα αγωνιστικές βρισκόμαστε σε πολύ καλή βαθμολογική θέση και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όλοι στην ομάδα είμαστε σαν μία οικογένεια και όλα σε αυτήν λειτουργούν άψογα και αρμονικά. Νομίζω πως έχουμε κάνει αισθητή την παρουσία μας στο Πρωτάθλημα, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και βρισκόμαστε βαθμολογικά πιο ψηλά από ομάδες που είναι πολύ έμπειρες. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν... πετάμε στα σύννεφα. Μπορεί οι άλλοι να λένε πως είμαστε σε τροχιά α ανόδου, όμως εμείς εξαρχής έχουμε θέσει ως στόχο την παραμονή. Θέλουμε να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη πεντάδα και να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία όσο γρηγορότερα γίνεται, ώστε να μην έχουμε άγχος στο τέλος. Στόχος μας σε κάθε αγώνα είναι η νίκη και στο τέλος του Πρωταθλήματος θα κάνουμε... ταμείο και απολογισμό».

  

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου