5 Σεπ 2010

Στον Όλυμπο η πρώτη κούπα της χρονιάς

altΟ Όλυμπος κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της σαιζόν, καθώς επικράτησε με 1-0 της Βολίδας, στο Σούπερ Καπ που διεξήχθη το απόγευμα στο γήπεδο της ΕΠΣ στο Κανόνι.

Βαρύ τερέν, σκληρό ματς, ελάχιστες φάσεις
Ένα γκολ του Τσεβανέδη στο 42΄ ήταν αρκετό για το συγκρότημα του Γιάννη Γκαμπέτα ώστε να κατακτήσει το τρόπαιο του Σούπερ Καπ, σε μια σκληρή - σε γενικές γραμμές - αναμέτρηση που διεξήχθη σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, που δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
Στον αγωνιστικό τομέα, το ματς ήταν ισορροπημένο, στο οποίο ο Όλυμπος ευτύχισε να προηγηθεί σε ένα κομβικό σημείο του αγώνα (42΄) με κοντινή προβολή του Τσεβανέδη.
Στη συνέχεια, μόλις δύο ήταν οι αξιόλογες στιγμές του παιχνιδιού.
Την πρώτη την δημιούργησε η Βολίδα στο 74΄, με τον πορτιέρο του Ολύμπου, Αβραμιώτη, να μην υπολογίζει σωστά την πορεία της μπάλας, όμως ο Σουπιώνης δεν μπόρεσε να πλασάρει εύστοχα από πλεονεκτική θέση, στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ.
Στη συνέχεια (78΄), ο Ευθυμίου της Βολίδας αποβλήθηκε σωστά, με 2η κίτρινη κάρτα, για ένα σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Κατερίνη, και στο 85΄ ο Όλυμπος είχε την ευκαιρία να κλειδώσει τη νίκη, όμως ο Σγούρος δεν κατάφερε από το ύψος της μικρής περιοχής να νικήσει τον Ν. Σπίνουλα που έδιωξε εντυπωσιακά.
MVP ο Γιώργος Σκολαρίκης
Πάντως τον τίτλο της ανάδειξης του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του τελικού, κατέκτησε ο Γιώργος Σκολαρίκης της Βολίδας, που παρά την ήττα της ομάδας του, ήταν εξαιρετικός στα καθήκοντα του.

Όλυμπος (Γιάννης Γκαμπέτας): Αβραμιώτης, Κλιντής, Γκολόσης (40΄ Σγούρος), Αρμενιάκος, Πουλημένος, Γραμμένος, Τσεβανέδης (88΄ Λ. Παππάς), Βλάσσης (63΄ Αν. Παππάς), Κονόμι, Βασιλάκης, Κατερίνης
Βολίδα (Πέτρος Δημάκος): Ν. Σπίνουλας, Μαρκάτης (65΄ Χ. Πάγκαλης), Ευθυμίου, Τσιριγκάκης, Γ. Σκολαρίκης, Κ. Σκολαρίκης, Ζανέ, Ιμέρης (77΄ Αυλωνίτης), Σουπιώνης, Μοναστηριώτης (55΄ Γ. Πάγκαλης)
Κίτρινες κάρτες: Βλάσσης 28΄, Γραμμένος 35΄ - Ευθυμίου 51΄, Κ. Σκολαρίκης 69΄, Γ. Σκολαρίκης 71΄, Ζανέ 75΄, Ιμέρης 77΄.
Κόκκινες κάρτες: Ευθυμίου 78΄ (2η κίτρινη)
Διαιτητής: Νίκος Πουλημάς
Βοηθοί: Γιώργος Κατσούρης, Μιχάλης Στόικος
4ος διαιτητής: Κώστας Τόμπρος
Βράβευσαν το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» και όχι μόνο...
Για ακόμα μια φορά, η Βολίδα έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο. Αυτή τη φορά, το ΔΣ της ομάδας αποφάσισε να έχει στη φανέλα της για τη φετινή σαιζόν να έχει αντί διαφήμισης το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», στον αντιπρόσωπο του οποίου παρέδωσαν και τιμητική πλακέτα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου